Altijd Kwaliteit

Altijd Kwaliteit

Kwaliteit is een woord wat makkelijk wordt gebruikt, maar wat zegt het nou over ons als organisatie? We proberen op alle gebieden kwaliteit te leveren: in de producten die we verkopen,onze pre- en aftersales en onze marketingactiviteiten.

Sinds 2008 kunnen we ook hard maken dat we als organisatie kwaliteit nastreven, in dat jaar zijn we ISO 9001 gecertificeerd. In 2012 kreeg HEM SURINAME NV naast de ISO 9001:2008 certificering een nieuwe certificering erbij, namelijk die van BRC Storage and Distribution. BRC staat voor British Retail Consortium en is een Britse organisatie van detailhandelaren, die strenge standaarden hebben opgesteld voor leveranciers van levensmiddelen. Eén daarvan is de Storage & Distribution standaard, die betrekking heeft op alles wat te maken heeft met de opslag en distributie van goederen. Deze zeer strikte standaard hebben wij met veel inspanningen weten te behalen en zijn daardoor het eerste bedrijf in de Caraíbische regio met dit keurmerk. Een feit waar we erg trots op zijn!
In 2015 werd nogmaals bevestigd dat wij kwaliteit hoog in ons vaandel dragen, toen wij de ISO 22000: 2005 norm haalden. Wij hebben nu besloten ons op deze certificering te concentreren, daar die bij benadering een combinatie is van de ISO 9001 norm en BRC. Dat betekent dat we vanaf medio 2015 alleen deze certificering zullen handhaven.

Kundige medewerkers
Kwaliteit leveren kan niet zonder capabele en gemotiveerde mensen. Het begint bij de selectie op de juiste capaciteiten en mentaliteit. Eenmaal bij ons aan de slag, leiden we onze mensen verder op en stimuleren we life-long learning. In het bedrijf heeft onze Kwaliteitsmanager een centrale rol binnen de organisatie en ziet er op toe dat er binnen alle afdelingen wordt gewerkt volgens de ISO PLAN-DO-CHECK-ACT standaarden.

Klanten
De HEM levert direct aan duizenden verkooppunten In Suriname. Ondanks het grote aantal klanten is service verlenen voor ons vanzelfsprekend! En die service gaat door na de verkoop, wij proberen altijd mee te denken met onze klanten en hun tegemoet te komen waar mogelijk. We hebben een team van merchandisers dat onze grotere klanten bezoekt en ook organiseert de HEM een scala aan tastings, samplings en andere promoties om onze loyale klanten te ondersteunen in de slag om de eind-consument.

Kwaliteitsproducten
HEM Suriname hecht grote waarde aan haar assortiment van kwaliteitsproducten, het continue op voorraad hebben van de artikelen en een verantwoorde opslag in de magazijnen. Verder is er een doorlopende uitwisseling van informatie met onze leveranciers zodat we van elkaar leren en de Surinaamse markt optimaal kunnen bedienen.


HEM Suriname, Altijd Kwaliteit!